Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Zala Seršen

Moje ime je Zala. Rada se vozim s skuterjem, potujem, berem dobre knjige in se ob kavi družim s prijatelji. Uživam v sprehodih in enodnevnih izletih, ter ustvarjam kadar mi čas in ideje dopuščajo.

Z ritmično gimnastiko sem začela v prvem razredu. V osnovni šoli sem bila vpisana v nemalo krožkov, na koncu pa sem ostala samo pri ritmični gimnastiki, saj sem ugotovila, da mi ta šport najbolj odgovarja. Na treninge ritmične gimnastike sem se vpisala za to, ker se je takrat vpisala moja sestra Meta, jaz pa sem kot mlajša seveda ponavljala za njo. In ni mi žal. Leta 2007 smo se z skupinsko vajo prvič udeležile tekmovanj v C programu-mlajše deklice, nato pa tudi kot starejše deklice. Leta 2010 smo prestopile v A1 program, prav tako s skupinsko vajo. S skupino smo se udeležile tudi tekmovanj v estetski gimnastiki.

Z vlogo vaditeljice sem se spoznala preteklo sezono, saj je bila vaditeljica deklet, katere sem prevzela odsotna. Letos pa sem postala vaditeljica na OŠ Jurija Vega Moravče in POŠ Krtina.

Uživam v sestavljanju vaj in veselju deklet, ki komaj čakajo, kaj novega se bodo naučile in pokazale svojim staršem na nastopih ob zaključku obdobja.