Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Športni klub Bleščica z vami že od leta 2001. Pod našim okriljem trenira preko 1300 otrok na 71 osnovnih šolah po Ljubljani in širši okolici. S tem smo največji klub rekreativne ritmične in estetske gimnastike v Sloveniji. V športnem klubu Bleščica poučuje 38 vaditeljic in 10 pomočnic v 115 skupinah! Vabimo vas, da sem pridružite tudi vi! 

Navodila za vadbo:

Deklica naj trenerki na prvo vadbeno uro prinese izpolnjeno prijavnico, ki jo je prejela v šoli.

Dekleta, ki imajo vadbo v času podaljšanega bivanja bo v razrede prišla iskati vaditeljica.

Deklica za vadbo potrebuje:

–  Oprijeto športno opremo: majico in pajkice ali telovadni dres. Drese naročamo enkrat letno tudi v klubu, predvidoma novembra, in boste o tem prejeli OBVESTILO.
–  Nogavičke: gibljivost stopala je pri vadbi zelo pomembna, zato namesto šolskih copat priporočamo debele nogavičke.
  Poskrbite, da ima deklica lase spete ali da ima s seboj elastiko, sponko ipd.
–  Rekvizit, če so ga deklice prejele ob vpisu. Ostale rekvizite prinaša na vadbo vaditeljica.

Vadba bo potekala po vnaprej določenem programu, ki se je v preteklih sezonah izkazal za optimalnega, saj smo z njim dosegli zadovoljstvo otrok, kvalitetno vadbo in želene rezultate.

V primeru bolezni vaditeljice bo poskrbljeno za nadomeščanje. Če to ne bo mogoče in bo vadba odpadla, bomo vadbeno uro čim prej nadomestili.

O morebitnem izpisu ali daljši odsotnosti z vadbe, nas prosim pisno obvestite, na naš elektronski naslov: blescica@blescica-klub.si 

Ob novem letu in ob koncu šolskega leta bomo pripravili NASTOP, na katerem bodo deklice pokazale, kaj so se naučile. Ob začetku poletnih počitnic, bomo organizirali tradicionalni poletni tabor ritmične gimnastike – SAVUDRIJA .

Kontakt:

Vpis v začetno, nadaljevalno in tekmovalno skupino je mogoč na vseh vrtcih in šolah, kjer imamo dovolj prostora.

Za dodatne informacije, poskusni trening in pomoč pri iskanju primerne skupine za vaša dekleta nas prosim kontaktirajte na blescica@blescica-klub.si ali preko telefona 040 62 81 28 (Katra, med 9. do 12. uro).

KONTAKT

040 62 81 28

kličite med 9. do 12. uro

blescica@blescica-klub.si