Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Tinka Leskovec

Sem študentka Fakultete za šport, študiram kineziologijo. Moja največja strast v življenju je ritmična gimnastika, saj se z njo ukvarjam že od otroštva. Rada imam tudi dobre knjige, filme in druženje s prijatelji. V življenju bi tudi rada obiskala čim več različnih krajev po svetu in spoznavala različne kulture.

Z ritmično gimnastiko sem se začela ukvarjati pri 7 letih, ko sem vstopila v osnovno šolo. Moja športna kariera se je nadaljevala naslednjih 15 let. V tem času smo veliko hodile na tekmovanja v tujino, kjer smo imele različne uspehe. Do leta 2014 sem tekmovala v vrhunskem športu, nato sem zaradi študijskih obveznosti prešla v drugo skupino (A1). Leta 2015 sem se kot prostovoljka udeležila Svetovnega prvenstva v ritmični gimnastiki v Stuttgartu. To je bila neprecenljiva izkušnja. Spoznala sem veliko novih ljudi in tudi aktualno olimpijsko prvakinjo in podprvakinjo (Margarito Mamun in Yana Kudryavtseva).

Mlajše deklice treniram od leta 2011 in v tem času sem na tem področju pridobila veliko izkušenj. Kot študentka Fakultete za Šport pa se še dodatno izobražujem na drugih športnih področjih. Sem tudi vaditeljica pilatesa in kondicijski trener. Delo z otroki mi je v veliko veselje, saj so vedno navdušeni za delo in pripravljeni preizkušati nove stvari. Neprecenljiv je pogled na otroško zadovoljstvo, zarisan na njihovih obrazih, ko jim uspe naučiti se kaj novega.