Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Taja Vajngerl

Ritmična gimnastika me spremlja že celo življenje. Že kot dojenček sem spremljala mamo pri tekmovanjih in treningih, ter sama začela trenirat pri štirih letih. Tekom športnega treniranja sem dosegla kar nekaj odličij, med drugim sem bila dvakratna državna prvakinja v kategoriji deklice.

Skozi mladostniško obdobje sem šport opustila in se začela ukvarjati z umetnostjo in študijem. Po končani srednji šoli sem opravila prvo stopnjo za vaditelj pripravnik ritmične gimnastike in kasneje še drugo stopnjo za trenerja ritmične gimnastike.  Vso znanje, ki ga imam iz športa sem združila v diplomi  športna vadba za nosečnice.  Delo kot trenerka ritmične gimnastike me radosti, še posebej takrat ko so dekleta vesela in zadovoljna.

Ritmična gimnastika nam da možnost gibanja in gibljivost telesa,  ki je nujno potreben za dobro počutje, možnost kreativnosti, samozavest, ko dekleta pokažejo kaj vse so se tekom vadbe naučila, veselje, dobro  glasbo, prijetno druženje in duhovni napredek. Predvsem pa mi je v izredno veselje, da lahko delam v življenju tisto kar me radosti in svoje znanje, ki ga imam podajam naprej.