Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Špela Gričar

Sem Špela in študiram na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Poleg študija in treningov, svoj prosti čas najraje preživljam s prjatelji in družino. Vedno pa si vzamem čas tudi za svojo psičko, ki obožuje dolge sprehode v naravi.

Ritmično gimnastiko sem začela trenirati pri šestih letih in še vedno tekmujem v kakovostnem programu. Poleg ritmične gimnastike se ukvarjam tudi z estetsko gimnastiko. S skupino tekmujemo na slovenskih tekmovanjih, leta 2010 pa smo se udeležile svetovnega prvenstva v Bolgariji. Zelo uživam na treningih in druženju z dekleti, zato bom vztrajala dokler mi bo uspelo uspešno usklajevati treninge z ostalimi obveznostmi. Pomembnejše od zmag, porazov, medalij in pokalov pa je, da sem spoznala čudovite prijateljice, s katerimi bom povezana tudi, ko bom zaključila svojo tekmovalno pot.

Leta 2011 sem postala vaditeljica in začela delati na OŠ Koseze. Zaradi študijskih obveznosti sem za eno leto opustila delo v telovadnici kot vaditeljica. Po premoru sem začela delati na OŠ Majde Vrhovnik, kjer poučujem skupino začetnic in nadaljevaljk. Rada prenašam svoje znanje na mlajša dekleta in se od njih tudi učim. Delo vaditeljice pa mi omogoča izkusiti ritmično gimnastiko še na drugačen način, kot jo doživljam kot tekmovalka.