Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

V Športnem klubu Bleščica učimo ritmično in estetsko gimnastiko preko 1300 otrok. Prisotni smo na 56 osnovnih šolah in vrtcih v Ljubljani in širši okolici, kjer dekleta trenirajo v različnih starostnih in težavnostnih skupinah. Naš cilj je dolgoletna vadba in celostni telesni in motorični razvoj otrok. Zato smo razvili svoj motivacijski sistem, ki mu sledimo že 19 let.

Vadba poteka vzporedno s šolskim koledarjem: od septembra do junija. Dekleta praviloma vpisujemo ob začetku vsakega šolskega leta, glede na starost in predznanje. Tako je zasnovano tudi napredovanje po skupinah. Več o naših vadbenih skupinah si preberite TUKAJ.

V kolikor se vaša deklica želi priključiti tekom leta, nas predhodno kontaktirajte preko telefona 040 62 81 28 (Katra, med 9. do 12. uro) ali maila  blescica@blescica-klub.si. Spodnjo prijavnicoizpolnite in prinesite na prvo vadbo.

Vse potrebne informacije, kako vadba poteka, kaj obleči na prvo vadbo, kakšne pripomočke potrebujete ipd lahko preberete tukaj: KAKO ZAČETI

Kakšna so naša vodila, motivacijski sistem, sistem nagrajevanja in organizacija nasploh pa preberite tukaj: O KLUBU

Prijavnica za šolsko leto 2020/21 – natisni, izpolni in prinesi na prvo vadbo:
Pristopna izjava in prijavnica