Nakup pripomočkov in opreme za ritmično gimnastiko

Vadba se je na večini lokacij že začela, in pojavljajo se vprašanja o nakupu ritmične opreme.

Nakup ritmičnih pripomočkov za dekleta, ki vadijo v netekmovalnih programih ni obvezen. Vaditeljica na vsako vadbo prinese klubske pripomočke, s katerimi dekleta vadijo in ob koncu vadbenega obdobja tudi nastopajo.

Za dekleta, ki bodo v tej sezoni tekmovala z enim od ritmičnih pripomočkov, pa je nujno, da imajo svoj pripomoček, ki ga prinašajo na vadbo. Vaditeljica vas bo obvestila o tem, kateri pripomoček deklica potrebuje in kakšne so zahteve v zvezi z njim (npr. ali celotna skupina potrebuje pripomoček enake barve).

V tem primeru vam priporočamo nakup ritmičnih pripomočkov preko naše SPLETNE TRGOVINE, kjer vam po novem omogočamo plačilo s kreditno kartico ali preko Paypal, naročene izdelke pa prejmete po pošti, ali pa jih brezplačno prevzamete v Črnučah. Možna je tudi celoletna izposoja tekmovalnega pripomočka. Za več informacij o izposoji, se lahko obrnete na vaditeljico.

Seveda je lahko ritmični pripomoček tudi lepa nagrada ali spodbuda za deklice, ki še ne tekmujejo. Poleg ritmične žoge, kijev, traku in kolebnice, boste v spletni trgovini našli tudi ritmične copatke, vadbene drese, majice in puloverje z motivom Bleščice, kmalu pa tudi sete za oblikovanje ritmične frizure - fige.

V novembru bomo organizirali tudi “skupinsko naročilo” ritmičnih pripomočkov in opreme, pri katerem boste naročilo lahko oddali preko spletnega obrazca, vaditeljica pa bo naročene izdelke prinesla deklici na vadbo.