Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Nejka Progar

Sem Nejka, končala sem gimnazijo in sedaj začenjam s študijem psihologije. V prostem času se ukvarjam z ritmično gimnastiko, berem, obiskujem Zumbo, se družim s svojimi prijatelji in družino ter sprehajam svojega maltežančka. Zelo rada imam počitnice, saj takrat lahko počnem karkoli želim in predvsem vse, za kar mi med letom zmanjkuje časa.

Z ritmično gimnastiko sem se začela ukvarjati v osnovni šoli. Pred tem sem trenirala orodno gimnastiko in rokomet, vendar sem ugotovila, da me veliko bolj navdušuje ritmična gimnastika. Pritegnila me je elegantnost tega športa ter prelivanje gibov z glasbo. Od takrat zelo rada obiskujem treninge, saj v njih uživam in se vedno naučim kaj novega.

Ritmična gimnastika je moj najljubši šport, zato sem se odločila, da se preizkusim tudi v vaditeljstvu in sem opravila vaditeljski izpit. Kot pomočnica vaditeljice sem začela delati na OŠ Danile Kumar skupaj z Marušo, sedaj pa sem pomočnica na OŠ Dr. Vita Kraigherja in delam skupaj z Nežo. Delo vaditeljice me veseli, saj lahko tako na dekleta prenašam svoje znanje ter veselje do ritmične gimnastike, zato da bi v tem lepem športu vztrajale kar se da dolgo.