Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Laura Slapničar

Moje ime je Laura in sem študentka ekonomije. Poleg študija in ritmike moj čas zapolnjuje študentsko delo, glasba, druženje s prijatelji, sprehodi v naravi in čokolada vseh oblik ter okusov.

Rada spoznavam nove ljudi in od njih črpam nova znanja in izkušnje. Moj najljubši letni čas je poletje, ker so takrat dnevi topli in dolgi.

Ritmično gimnastiko sem začela trenirati v 4. razredu na pobudo prijateljice. Trenirala sem 9 let in v tem času s skupinskimi vajami tekmovala v rekreativnem C programu. V tem času sem pridobila veliko znanja ritmične in estetske gimnastike, predvsem pa sem se naučila skupinske dinamike in komunikacije v skupini.

Leta 2009 sem kot pomočnica vaditeljice prvič preizkusila prenašati svoje znanje na mlajša dekleta, ki so vadila na osnovni šoli Gradec. Prihodnje leto sem samostojno prevzela skupino začetnic na isti šoli, z letom 2012 pa sem prevzela še vadbo začetne in tekmovalne skupine osnovne šole Šmartno pri Litiji.

Zakaj mi je delo vaditeljice v zadovoljstvo in v njem vztrajam?
Zato, ker je ves trud in energija, ki jo vložiš v treninge in delo poplačano, ko vidiš dekleta, ki po več neuspelih poizkusih osvojijo določen element. Ko vidiš lepe nastopne in tekmovalne vaje ter še bolj pomembno, nasmeh na obrazih deklet.