Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Katja Koselj

Sem Katja, rojena leta 1986 v Ljubljani. Po končani Ekonomski fakulteti sem se odločila za samostojno poklicno pot kot oblikovalka nakita, saj je oblikovanje že od nekdaj moja strast. V življenju mi je najpomembnejša harmonija privatnega in poslovnega življenja, za katero skrbim s potovanji, dobro družbo in eksperimentiranjem v kuhinji.

Z ritmiko sem se srečala precej pozno, a me je verjetno zaznamovala za vse življenje. Tekmovala sem tako v individualnem kot tudi skupinskem programu. Trikrat sem se udeležila svetovnega prvenstva v estetski gimnastiki, dvakrat kot tekmovalka in enkrat kot trener. Po aktivni športni poti smo z bivšimi sotekmovalkami ustanovile rekreativno ritmično skupino Belle, s katero smo veliko nastopale, potovale, predvsem pa se imele preprosto lepo.

Kot vaditeljica sem v športnem klubu Bleščica pričela  leta 2003. Vodila sem skupine začetnic, nadaljevalk in tekmovalk  na OŠ Prežihovega Voranca, OŠ Miška Kranjca, OŠ Danile Kumar, OŠ Majde Vrhovnik, OŠ Kette Murn ter OŠ Brdo pri Lukovici. Trenutno v  ŠK Bleščica nimam svoje skupine, sem pa odgovorna za bleščeče spletne vsebine in odnose z javnostjo. V telovadnici me boste srečali kot sodnico ali pa trenerko članske ekipe ritmične gimnastike v Športnem društvu Sokol Bežigrad, kjer tudi sama treniram. Naša skupina nastopa pod imenom „seniorke“, saj kot najstarejše ritmičarke v Sloveniji ponosno predstavljamo ta lepi šport!