Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Karolina Aškerc

Sem Karolina Aškerc. Opravila sem splošno gimnazijo v Litiji in dodiplomski študij na Pedagoški fakulteti. Svoj prosti čas namenjam svojemu sinu in družini. Ko pa mi ostane še kaj prostega časa ga namenim druženju s prijatelji, sprehodom v naravo ali preprosto lenarjenju.

Zelo rada imam delo z otroki, zato sem tudi kmalu začela s poučevanjem deklic v ritmični gimnastiki. V ritmiki sem že kar nekaj let. Sprva sem 10 let trenirala v C-programu, in sicer enkrat tedensko. Potem pa sem prestopila v višji program; A1. Po porodu sem se vrnila v rekreativno skupino, kjer vadimo enkrat tedensko. Opravila sem že seminarja za vaditeljico in trenerko ritmične gimnastike. Vaditeljica na OŠ Gradec sem že od leta 2009.

Moja vizija je, da uspešno prenašam svoje znanje in izkušnje na svoje varovanke in z njimi dosegam uspehe. Zame uspeh ni samo medalja na tekmovanju, ampak predvsem vztrajna dolgoletna vadba v našem športu. Eden izmed mojih ciljev v trenerski karieri je, da moja dekleta svoje pridobljeno znanje pokažejo drugim in na treninge prihajajo z veseljem. Potrditev dobrega dela v telovadnici so zame nasmejani in zadovoljni obrazi vadečih deklet ter staršev.