Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Dohodnina

Spoštovani starši,

Vabimo vas, da namenite del vam odmerjene dohodnine Športnemu klubu Bleščica.

Po zakonu lahko vsak občan do 0,5% njemu odmerjene dohodnine nameni v družbeno koristne namene po svoji izbiri. Možnost namenitve 0.5% dohodnine prebivalcem omogoča, da finančno podprejo izbrane pobude oz. organizacije, pri čemer se višina njihove dohodnine ne spremeni. Če državljan ne izbere organizacije, ki bi ji želel donirati del dohodnine, gre ta del dohodnine v proračun države. S strani prebivalcev namenjena dohodnina neprofitnim organizacijam pomeni zelo pomemben vir prihodkov, saj lahko na ta način izvajajo različne družbeno koristne projekte, ki sicer ne bi bili izvedeni.

Če nam želite nameniti del dohodnine za donacijo lahko oddate izpolnjen obrazec vaditeljici na vadbi ali nam ga pošljete po pošti. V kolikor ga boste oddali do 28. decembra bo vaša odločitev veljala že naslednje leto. Natisnite in izpolnite lahko tukaj: Zahteva za namenitev dela dohodnine

Zahtevo za namenitev dela dohodnine lahko kadarkoli oddate tudi prek sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si.

Za vašo podporo se vam že vnaprej zahvaljujemo!
Vodstvo in vaditeljice Športnega kluba Bleščica

Iskanje

Facebook

Kontakt

Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00)
Email: katra@blescica-klub.si