Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Ana Cerkovnik

Moje ime je Ana in poleg študija na Pedagoški fakultetiv Ljubljani rada počnemveliko stvari. Zelo rada se sproščam v naravi ter obožujem glasbo. Ne predstavljam si življenja brez smeha, potovanj in zabav s prijatelji.

V svet ritmične gimnastike sem vstopila v 2. razredu osnovne šole, v njej pa še vedno vztrajam. Prvih 5 let sem trenirala v športnem klubu Bleščica, nato pa sem se podala v višji in nekoliko zahtevnejši program. S svojo skupino se redno udeležujemo tako tekmovanj iz ritmične, kot estetske gimnastike. Na treninge vselej prihajam z veseljem, saj je to kraj kjer pozabim na vse skrbi in obveznosti. Skupina, v kateri treniram, me obdaja z veliko pozitivne energije in optimizma. Na treningih si nabiram tako novih fizičnih kot tudi psihičnih moči, ki mi pomagajo pri vsakdanjih opravilih.

V življenju sem neprestano obdana z otroki zato se je v meni pred nekaj leti pojavila skrita želja, da bi znanje, ki sem si ga pridobila skozi dolgoletno vadbo ritmične gimnastike, prenesla na mlajše. Tako sem leta 2014 postala pomočnica ritmične gimnastike, leto kasneje pa tudi vaditeljica. Delo vaditelja ritmične gimnastike mi predstavlja izziv tako iz pedagoškega kot tudi ritmičnega vidika.