Tel: 040 62 81 28 (9:00 - 12:00) | Email: katra@blescica-klub.si

Aina Laimiš

Sem Aina in v življenju usklajujem študij psihologije z delom in treningi. V prostem času se posvečam svojemu kužku in ustvarjam. Menim, da mi srečo prinaša številka 7, najlepša pa mi je barva ciklame. Rada imam tako zasneženo zimo kot vroče poletje, veliko potujem in se z veseljem vračam domov. Ne predstavljam si življenja brez sladoleda, smeha in svojih prijateljev.

V svet ritmične gimnastike sem vstopila že pri štirih letih, ko sem pričela z vadbo v vrhunskem programu. Pri dvanajstih letih sem se preusmerila v nekoliko lažji, kakovostni program, v katerem še vedno tekmujem. Leta 2010 smo se s skupino udeležile svetovnega prvenstva v estetski gimnastiki, od takrat naprej pa z njo tekmujemo tudi na slovenskih tekmovanjih. Tekmovati nameravam dokler mi bo čas dopuščal obiskovati treninge. Po zaključeni tekmovalni karieri se bom z ritmiko še naprej ukvarjala rekreativno, saj želim, da ostane prisotna v mojem življenju še mnogo let.

Kot vaditeljica ritmične gimnastike sem začela delati leta 2007, ko sem bila stara 16 let. Prevzela sem skupino začetnic na OŠ Valentina Vodnika, ki se je z leti razširila na tri starostne skupine: začetnice, nadaljevalke in tekmovalke. Po petih letih dela na tej šoli sem si vzela eno leto premora od vaditeljskega dela, nato pa sem z njim nadaljevala na OŠ Prežihovega Voranca, kjer vodim skupino začetnic, s Hano pa si deliva skupini nadaljevalk in tekmovalk. Uživam v delu z vsemi starostnimi kategorijami: začetnice me napolnjujejo s svojo igrivo energijo, nadaljevalke me navdušujejo s svojo hitrostjo učenja novih elementov, tekmovalke pa mi predstavljajo izziv v sestavljanju težjih tekmovalnih vaj.